Versterking van de Coöperatieraad gezocht

Versterking van de Coöperatieraad gezocht


affiniteit met (lokale) duurzame energie; en communicatief sterk

De Coöperatieraad (CR) van deA heeft als kerntaken om namens de leden het bestuur gevraagd en ongevraagd te adviseren en het controleren van de jaarstukken (met name jaarplan, begroting, jaarrekening en jaarverslag). In het voorjaar en najaar komen wel als Coöperatieraad meerdere malen bijeen en voeren we overleg met het bestuur.

Tijdsbesteding

Op dit moment bestaat de Coöperatieraad uit 4 personen. Om onze taken goed te vervullen zoeken we versterking. De tijdsbesteding bedraagt circa 20 uren per jaar, verdeeld over circa 4 à 5 besprekingen per jaar.

Je hebt ervaring

Wij zoeken een persoon met een financiële achtergrond. Je hebt ervaring met het lezen en controleren van financiële jaarstukken en bent in staat om waar nodig verduidelijkingsvragen te stellen of suggesties ter verbetering aan te dragen.

Daarnaast heb je

  • affiniteit met (lokale) duurzame energie; en
    ben je communicatief sterk, verbindend en enthousiast.
Versterking gezocht

Coöperatieraad

Als je geïnteresseerd bent komen we graag met jou in gesprek. Je kunt ons bereiken door een bericht te sturen via onderstaande knop. Mocht je je willen aanmelden dan vinden wij het prettig als je een korte motivatie en CV toevoegt.

Coöperatieraad
Versterking van de Coöperatieraad gezocht
Wij zoeken een persoon met een financiële achtergrond. Je hebt ervaring met het lezen en controleren van financiële jaarstukken Adèle Reiss